Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Rijnkadecafé 2020

24 november, 19:30 - 20:30

Rijnkade Arnhem

De Rijnkade is over een lengte van 1,2 kilometer afgekeurd voor een extreem hoog water situatie en moet voor de waterveiligheid versterkt worden. Daarbij wordt de kade versterkt voor de lange termijn op basis van de nieuwste technische inzichten.

Het waterschap doet dit niet alleen. Diverse (overheids)partners zoals gemeente, provincie en Rijkswaterstaat spelen een belangrijke rol in het project. Ook bewoners en bedrijven aan de Rijnkade worden de komende periode nauw betrokken bij het ontwerp en de plannen.

Sinds 2017 wordt er al veel met de gesprekspartners gepraat en daarbij ook de meningen en wensen van de directe (aangrenzende) bewoners opgehaald. Immers de Rijnkade is een bekend gebied ook voor hun maar ook de gasten van Arnhem. Naast woningen zijn er ook diverse (horeca)ondernemers die graag een groen maar ook een aantrekkelijk omgeving willen.

Door deze mix kwamen ook alle in- en outs voorbij in de diverse Rijnkadecafés en vele overleggen. Een verzameling daarvan is te zien alvast via: Project Rijnkade

In deze online Rijnkadecafé zal duidelijk worden gemaakt in hoever we nu staan en geven we een impressie met uitleg over het project.

De online Rijnkadecafé is hier online te zien.

Voor vragen/opmerkingen voor en na deze online Rijnkadecafé kan men per mail sturen naar: communicatie@wrij.nl

 

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
19:30 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.facebook.com/events/406903297132751

Locatie

Rijnkade
Rijnkade
Arnhem, Gelderland 6811HB Nederland
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart