Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz

30 april, 20:00 - 23:00

Speel ook mee in de ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’ op vrijdag 30 april 2021!

Wij verwachten vanaf juli 2021 eindelijk weer te kunnen starten met onze prachtige festivals. Om jullie alvast een beetje op te warmen en deze moeilijke tijd op een leuke manier te overbruggen, presenteren wij ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’.

Maak een team en bedenk een leuke teamnaam
Vorm een team, conform de corona-regels, met vrienden en familie of speel in je uppie. Ruim twee uur lang wordt jouw muziekkennis getest aan de hand van leuke, grappige, interessante, verrassende vragen, veelal ondersteund door audio- en videofragmenten, waarvan de antwoorden natuurlijk op het puntje van je tong liggen…

Wat kun jij winnen?
Uiteraard zijn er diverse prijzen te winnen en niet alleen voor het team dat als eerste eindigt! Ook plaats 25, 50, 75 en 100 worden beloond met een LEGENDS of ROCK Tribute Tour t-shirt en pet, unieke telefoonstand én een waardebon van € 100,- te besteden bij een LEGENDS of ROCK Tribute Festival naar keuze voor 1 januari 2023. Bekijk onze agenda op www.legendsofrocktributetour.com. (Prijzen worden op basis van het aantal gekochte toegangstickets uitgekeerd. Bijv.: zit jij thuis met z’n vieren op de bank, maar ben jij in het bezit van een solo ticket, dan ontvang jij ook maar voor één persoon een prijs.)

Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?
Niet heel erg veel: een internetverbinding, laptop/PC, tablet en/of smartphone volstaat. Kijk je op je tablet of telefoon, dan is het wel handig om een tweede ‘device’ paraat te hebben voor het invullen van de antwoordformulieren.
Na het kopen van de tickets ontvang jij een link voor deelname.

Wat kosten de tickets?
Tickets voor de ‘LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz’ zijn te bestellen via …(de voorverkoop start op woensdag 7 april a.s. vanaf 12.00 uur), je kan zowel een solo ticket kopen à € 10,00 (waarmee je op 1 scherm kan meespelen), of een teamticket van € 18,00 voor 2 personen of € 26,00 voor 3 personen, etc. waardoor iedereen in jouw team toegang heeft tot de livestream en kans maakt op een prijzenpakket.

📆 Vrijdag 30 April 2021
🔥🎸 LEGENDS of ROCK Tribute Tour Music Quiz
⏰ 20.00 uur – 23.00 uur
📍 Online
🎫 Tickets: voorverkoop start woensdag 7 april 2021 vanaf 12.00 uur.

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
20:00 - 23:00
View Evenement Website

Locatie

LEGENDS of ROCK Tribute Tour
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart