Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Knijp je ook mee?

8 juli, 10:00 - 12:00

Ook tijdens de coronamaatregelen hebben we veel zwerfafval mogen opruimen. Op gepaste afstand gingen we door de binnenstad heen en hadden de ruimte om ons heen.

Al ruim een jaar gaan Arnhemse binnenstadbewoners regulier de binnenstad in om zwerfafval op te ruimen. Bewonersgroep Arnhems Hart doet dit elke eerste woensdag van de maand met een groep bewoners. Daarnaast knijpen bewoners ook regelmatig hun straatje of omgeving schoon.

Tijdens deze actie is het altijd zeer gezellig en praat men ook over vele dingen. Naast beweging, sociaal contact en een schoon gebied is er meer betrokkenheid onder elkaar en met de wijk. Men ziet de binnenstad op een andere manier die normaal nooit direct zou opvallen. Ook de allernieuwste binnenstad nieuwtjes worden gedeeld en besproken.

Tevens melden we zaken ook aan de Gemeente Arnhem die kapot zijn of om aandacht vragen. Daarnaast zijn er diverse oplossingen en ideetjes aangedragen en er zo een beter binnenstad komt voor mens en dier.

SIGHT Landscaping ondersteund onze knijpacties en zorgt ook voor iets lekkers als dank voor de vrijwilligers.

Wie interesse heeft om een knijpertje mee te helpen wordt verzocht zich eerst aan te melden via redactie@arnhemshart.nl . Wij zorgen dan ook voor genoeg materiaal.

**We knijpen altijd op gepaste afstand!**

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/330346104613099

Locatie

Spar Arnhem Centraal
Willemsplein 22
Arnhem, 6811 KB NL
+ Google Maps

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Website:
https://www.facebook.com/ArnhemsHart/
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart