fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert

28 november, 14:30

Wij nodigen u uit voor een feestelijk concert in het kader van het 100-jarig bestaan van de Politie BigBand Oost-Nederland op zondag 28 november 2021 in de Stadhuishal van de gemeente Arnhem.
Op 10 juni 2020 bestond de uit de Arnhemse Politie Muziek Verening voortgekomen Politie BigBand al 100 jaar. Corona zorgde ervoor dat het jubileum-concert in 2020 geen doorgang kon vinden.
Ook voor dit concert zullen wij de landelijk voorgeschreven richtlijnen volgen.
Toch zijn de voorbereidingen voor het concert op 28 november al in volle gang en zijn muzikanten, gastmusici en de voorbereidingscommissie vol passie bezig toe te werken naar een geslaagd concert.
Het concert zal in het teken staan van samenwerking met en ondersteuning geven aan het Toon Hermans Huis Arnhem. Het Toon Hermans Huis Arnhem, gevestigd Stadhoudersstraat 60 in Arnhem, vervult de behoefte aan een laagdrempelige, vrij toegankelijke ‘haven’ voor (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden. Een plek waar zij terecht kunnen met al hun emoties, zorgen en vragen. Ondersteund door geschoolde vrijwilligers kunnen ze er zelf, in hun eigen tempo en op hun eigen manier, de draad van hun leven weer oppakken.
Het programma zal gevuld worden met een terugblik over de afgelopen 100 jaar, waarin de als harmonie begonnen Arnhemse Politie Muziek Verening om werd gebouwd tot big-band, daarna zijn vleugels uitspreide over de nieuw gevormde politieregio Gelderland-Midden, om tenslotte onderdeel uit te maken van de Nationale Politie in de Eenheid Oost-Nederland. De muziekvereniging is de afgelopen 100 jaar meegegroeid ten aanzien van kwaliteit en de vorm van de muziek en wij zijn er daarom trots op u bij deze uit te nodigen om te komen genieten van een middag muzikaal kijk- en luistergenot en samen met ons terug te blikken op 100 jaar politiemuziek in Arnhem en omstreken.
Om aan de coronarichtlijnen te voldoen vragen wij u zich voor het concert aan te melden met hoeveel personen u wilt komen via jubileumconcert@politiebigband.nl
waarna u van ons een mail ontvangt als toegangsbewijs.
U krijgt toegang tot het event met een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.
Om dit te verkrijgen maak je via de CoronaCheckApp een QR code, of maak een print.*
Toon bij de ingang je coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID-bewijs. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig.
*Een vaccinatieboekje en een vaccinatieregistratiebewijs zijn geen geldig toegangsbewijs.
Jubileumconcert op zondag 28 november 2021
Aanvang: 14.30 uur – zaal open om 14.00 uur
Stadhuishal Arnhem, Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem.

Bestuur en leden van de Politie BigBand Oost-Nederland

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
14:30
Evenement Categorie:
https://www.facebook.com/events/1295839034170877

Locatie

Stadhuis Arnhem
Arnhem, NL + Google Maps
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart