fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holiday Kick Off 2024

26 juni, 14:00 - 17:30

De zomervakantie wordt dit jaar weer spetterend geopend met de Holiday Kick off. Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er vele leuke dingen te doen. En het is ook nog gratis. Heel veel organisaties die ook in de zomervakantie activiteiten aanbieden in het Jeugdland Vakantie Paspoort, zijn aanwezig. Je krijgt dan een indruk van wat er allemaal te doen is deze zomer, waarmee jij je zomervakantie op een leuke manier kunt invullen. Uiteraard zijn ook alle kinderen met een beperking welkom, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Voor de jongste kinderen is er een aparte veilig plek, waar de oudere kinderen niet mogen komen. Natuurlijk mogen de jongsten wel aan de andere activiteiten meedoen. Ouders en begeleiders kunnen op de terrassen zitten, terwijl de kids zich vermaken.

Met de gratis buszegel, die op het paspoort staat, kun je naar de Holiday Kick off en de hele zomervakantie naar alle andere activiteiten in Arnhem en directe omgeving.
Je kunt bij diverse kramen terecht voor gezonde drankjes, maar verder is er niets te koop, dus denk eraan om zelf wat drinken mee te nemen.

Hieronder een greep uit de activiteiten tijdens de Kick off:
Skelteren, lasergame, pumptrackbaan, freerunning, graffity, volleybal, mozaieken, techniek, schminken, fotoshoot, fotolijstje maken, circusworkshop, Rozet, trampoline springen, springkussens, buttons maken, bunjeetrampoline, zweefmolen, boogschieten en nog veel meer!

Lijkt het je wat? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom dan op woensdag 26 juni naar de Holiday kick off. Hét evenement voor alle kids van 4-12 jaar. Om bij de Markt te komen kun je gebruik maken van buslijn 12 en 43, halte Eusebiuskerk.

Let op:  je kunt deze dag gratis met de bus naar de Markt. De buszegel staat op de flyer die je op school krijgt uitgedeeld.

Kijk eens op deze website waar je heen kan gaan voor leuke en (ont)spannende dingen!

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
14:00 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://jeugdland.nl/alle-activiteiten/

Organisator

Jeugdland Arnhem
Telefoon
026–4422062
E-mail
info@jeugdland.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Markt Arnhem
error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart