Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De grootste kerstmarkt van het oosten 2020

13 december, 12:00 - 18:00

Zondag 13 december 2020 verandert de binnenstad van Arnhem in een kerstparadijs tijdens de 6e editie van ‘De grootste kerstmarkt van het oosten’.

De grootste kerstmarkt van het oosten is één van de hoogtepunten van Winter Arnhem, waar een maand lang allerlei kerstevenementen en activiteiten in Arnhem te doen zijn! Sinds de eerste editie in 2015 is de kerstmarkt niet alleen gegroeid in bezoekersaantallen, maar ook in de hoeveelheid kerstkramen en deelnemende straten.

De kerstmarkt is verspreid door het centrum van Arnhem en wordt gedragen door vele enthousiaste ondernemers uit de binnenstad.
De verenigingen van ondernemers en vastgoedeigenaren, cultuurinstellingen, bewoners en gemeente werken binnen Platform Binnenstad Arnhem samen om de kerstmarkt tot een succes te maken.

De kerstmarkt bestaat uit meer dan 200 kerstkramen waar u uw kerstinkopen kunt inslaan. Mooie kerstversieringen, kleurrijke kerstballen en unieke kerstcadeaus: het is hier allemaal te vinden. Een ideale manier om de winterse kerstperiode te starten!

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
12:00 - 18:00
Website:
https://www.winterarnhem.nl/
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart