fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurttafel Arnhems Hart

6 februari, 13:00 - 14:30

Om met de inwoners van de Arnhemse binnenstad in contact te treden zijn we vaak in de wijk om in gesprek te gaan over veel dingen die jullie en ons bezig houden. Maar ook op diverse bijeenkomsten zijn we aanwezig als het gaat om wat er bij onze inwoners speelt en leeft. Hierdoor kunnen we ook steeds goed in overleg gaan met o.a. de gemeente Arnhem om deze (ongezouten) meningen te delen en geregeld met succes.

Bewonersgroep Arnhems Hart heeft maandelijkse een buurttafel waar inwoners met elkaar in gesprek kunnen over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten. Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over activiteiten, projecten en andere zaken die we met elkaar bespreken. Jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom. Ook bespreken we deze middag de lopende zaken waar men mee bezig is in de gemeenteraad.

Geregeld is er een speciale gast aanwezig waar men in gesprek kan gaan over diverse zaken.

Participatie is zeer belangrijk voor ons. We nemen geregeld deel aan gesprekken over bv. discriminatie, communicatie, participatie, regenboogagenda, omgevingswet/visie. Regulier praten we met het APCG over inclusie en een toegankelijke binnenstad. We helpen inwoners fysiek met vergroenen van hun omgeving of woning. Bij een schouw betrekken we altijd inwoners uit de buurt, immers zij weten en zien enorm veel.

De buurttafel is elke eerste maandag van de maand in Focus Eten+Drinken van 13.00 tot 14.30 uur.

De koffie of thee staat dan klaar voor je!

Zien we je?

 

>> Eerdere verslagen van de Buurttafels kan men hier inzien!

Gegevens

Datum:
6 februari
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/1211540516411061

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Focus Arnhem
Audrey Hepburnplein 1
Arnhem, 6811 EH NL
+ Google Maps
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart