fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurttafel Stichting Arnhems Hart

1 juli, 13:00 - 14:30

Wat is de buurttafel?
Om met de inwoners van de Arnhemse binnenstad in contact te treden zijn we vaak in de wijk om in gesprek te gaan over veel dingen die jullie en ons bezig houden. Maar ook op diverse bijeenkomsten zijn we aanwezig als het gaat om wat er bij onze inwoners speelt en leeft. Hierdoor kunnen we ook steeds goed in overleg gaan met o.a. de gemeente Arnhem om deze (ongezouten) meningen te delen en geregeld met succes.

Stichting Arnhems Hart heeft maandelijkse een buurttafel waar inwoners met elkaar in gesprek kunnen over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten. Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over activiteiten, projecten en andere zaken die we met elkaar bespreken. Jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom. Ook bespreken we deze middag de lopende zaken waar men mee bezig is in de gemeenteraad.

Geregeld is er een speciale gast aanwezig waar men vrij in gesprek kan gaan over diverse zaken. Indien mogelijk schuift de wijkagent graag aan.

Open en eerlijkheid is zeer belangrijk voor ons. We nemen geregeld deel aan gesprekken over bv. mobiliteit, veiligheid, discriminatie, communicatie, participatie, herinrichtingen e.d. Maandelijks praten we met het APCG over inclusie en toegankelijkheid in/rond de binnenstad.

Tevens helpen we inwoners fysiek met vergroenen van hun omgeving of woning. Bij een schouw betrekken we altijd inwoners uit de buurt, immers zij weten en zien enorm veel.

De buurttafel is elke eerste maandag van de maand in Anne&Max – Tuinkamer, Bakkerstraat 50 en start stipt om 13.00 uur. (Tuinkamer is een gedeelte achterin Anne&Max.)

Tuinkamer deur is open vanaf 12.45 uur.

De koffie of thee staat dan klaar voor je!

Zien we je?

Conceptagenda/verslagen:
De conceptagenda wordt de zaterdag ervoor per email verzonden aan diegene die in onze mailinglist staan als inwoner(s) van de binnenstad. Men kan zich hiervoor aanmelden via ons redactieadres.
Eerdere verslagen staan online onder Dossier & Co.

>> Eerdere verslagen van de Buurttafels kan men hier inzien!

Locatie

Anne&Max Arnhem – Tuinkamer
Bakkerstraat 50
Arnhem, Gelderland 6811 EH Nederland
+ Google Maps
error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart