fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inloop buurttafel Arnhems Hart

2 augustus, 13:00 - 14:30

**Vanwege de corona maatregelen is het een inloop buurttafel! Men kan tussen 13.00 en 14.30 uur gewoon binnen lopen.

Om met de Arnhemse binnenstadsbewoners in contact te treden zijn we vaak in de wijk om in gesprek te gaan over vele dingen die jullie en ons bezig houden. Maar ook op belangrijke bijeenkomsten zijn we vaak als het gaat om wat er bij onze bewoners speelt en leeft. Hierdoor kunnen we ook steeds goed in overleg gaan met o.a. onze gesprek partners om jullie meningen te delen en geregeld met succes.

Bewonersgroep Arnhems Hart is, met succes, drie jaar geleden gestart met een maandelijkse buurttafel waar binnenstadbewoners met elkaar in gesprek kunnen over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten.

Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over activiteiten en andere zaken die we organiseren of nog willen gaan lanceren. Jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom. Ook bespreken we deze middag de punten en zaken waar we momenteel mee bezig zijn of gaan.

Maar wil je een gesprek waar bv. een wijkagent, handhaver, ambtenaar, instelling of een wethouder bij komt dan regelen we dat heel graag voor iedereen. Dit kan tijdens de buurttafel maar ook 1 op 1 in een gesprek.

De buurttafel is elke eerste maandag van de maand in Focus Eten+Drinken aan het Audrey Hepburnplein 1 van 13.00 tot 14.30 uur.De koffie of thee staat dan online altijd klaar voor jullie!

Meer informatie via redactie@arnhemshart.nl of telefoon/whatsapp: 06-39872028

Gegevens

Datum:
2 augustus
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorieën:
,
Bekijk de site van Evenement

Locatie

Focus Arnhem
Audrey Hepburnplein 1
Arnhem, 6811 EH NL
+ Google Maps

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Bekijk de site van Organisator
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart