fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Buurttafel Arnhems Hart

5 december, 13:00 - 14:30

**Als eerste halfuur gast is wethouder Maurits van de Geijn aanwezig. Na een voorstelronde gaan we met hem in gesprek over diverse dingen en vragen stellen.  

Bewonersgroep Arnhems Hart heeft een maandelijkse buurttafel waar inwoners van de binnenstad met elkaar in gesprek gaan over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten. Alle inwoners binnen het postcodegebied 6811 tellen voor ons mee dus ook iedere inbreng en mening.

Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over projecten, activiteiten en vele andere zaken die we gezamenlijk bespreken. Jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom.

Maar wil je een gesprek waar bv. een wijkagent, handhaver, ambtenaar, instelling of een wethouder bij komt dan regelen we dat heel graag voor iedereen. Dit kan tijdens de buurttafel maar ook 1 op 1 in een gesprek. De wijkagenten proberen aanwezig te zijn het eerste uurtje, afhankelijk natuurlijk van hun werkzaamheden.

De buurttafel is elke eerste maandag van de maand in Focus Eten+Drinken aan het Audrey Hepburnplein 1 te Arnhem. We starten stipt om 13.00 uur. De koffie of thee staat dan klaar voor jullie!

Meer informatie via redactie@arnhemshart.nl of tel: 06-39872028

*Van alle buurttafels maken we een verslag, deze zijn hier te vinden: Buurttafel verslagen

Facebook commentaar:

Gegevens

Datum:
5 december
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Focus Eten + Drinken
Audrey Hepburnplein 1
Arnhem, Gelderland 6811EH Nederland
+ Google Maps

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Bekijk de site van Organisator
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart