Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buurten met onze buurttafel

3 april, 13:00 - 14:30

Gratis
https://arnhemshart.nl

Om met de Arnhemse binnenstadsbewoners in contact te treden, zijn we vaak in de wijk om in gesprek te gaan over vele dingen die jullie en ons bezig houden. Maar ook op belangrijke bijeenkomsten zijn we aanwezig als het gaat om wat er bij onze bewoners speelt en leeft. Hierdoor kunnen we ook steeds goed in gesprek gaan met o.a. de gemeente Arnhem om jullie meningen te delen en geregeld ook met succes.

Daarom heeft bewonersgroep Arnhems Hart een maandelijkse buurttafel waar binnenstadbewoners met elkaar in gesprek kunnen over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten.

Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over projecten, problemen, activiteiten en andere zaken die betrekking hebben op onze binnenstad. Ook jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom.

Tevens kunnen we iemand uitnodigen voor vragen met extra inhoud. Denk maar aan de wijkagent, wijkbeheer of parkeerbeheer. Of we zorgen ervoor dat er een aparte afspraak wordt geregeld,

We bespreken ook deze middag de stand van zaken waar we mee bezig zijn en/of aangekaart zijn via de bewoners. Ons teamoverleg is dan ook gewoon openbaar en toegankelijk.

De buurttafel is elke eerste maandag in ’t Weerd aan de Weerdjesstraat 168 van 13.00 tot 14.30 uur. Vanwege Pasen is deze nu naar dinsdag 3 april a.s. verplaatst.

De koffie of thee staat dan klaar voor jullie!

Gegevens

Datum:
3 april
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Locatie

Geniet in ’t Weerd
Weerdjesstraat 168
Arnhem, Gelderland 6811 JH
+ Google Maps