fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst vernieuwing Stadstheater + Online

31 januari, 19:30 - 21:30

Dit is een uitnodiging voor alle Arnhemmers met belangstelling voor de vernieuwing van het Stadstheater. Wilt u weten wanneer de verbouwing start? Wat de visie is van het ontwerpteam? En hoe een groene Stadsoase er uit kan zien? Kom dan op dinsdag 31 januari naar het Stadstheater.

>>Wat kunt u verwachten?
Graag delen we met u de nieuwste informatie over het Stadstheater project. In december 2022 is een keuze gemaakt uit 5 ontwerpvisies. Het geselecteerde ontwerpteam Braaksma & Roos Architecten c.s. gaat nu aan de slag met het ontwerp.

We informeren u tijdens deze bijeenkomst over de noodzaak van de verbouwing en nemen u mee door de planning. Er zijn mensen van het ontwerpteam aanwezig, dus u kunt hen bijvoorbeeld aandachtspunten meegeven voor bij de uitwerking van de visie. Ook geven we een toelichting op de ambitie van een groene Stadsoase voor de omgeving van het Stadstheater. Er is veel ruimte om vragen te stellen.

Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. U kunt zich aanmelden door het sturen van een mail naar marion.jeurissen@arnhem.nl.

Het Stadstheater is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Laat het ons alstublieft weten wanneer u hulp kunt gebruiken om deze bijeenkomst bij te wonen.

Deze avond is ook online te volgen via: https://links.mediamanagers.nl/OoA49X

 

Meer info: Nieuwe-stadstheater-wordt-een-oase-tussen-stad-en-singel/2022

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/2203251316544764

Locatie

Stadstheater Arnhem
Arnhem, NL + Google Maps
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart