Laden Evenementen

« Alle Evenementen

(AFGELAST!) Inloop-buurttafel Arnhems Hart

7 november, 12:00 - 13:00

Vanwege dat de horecagelegenheden geheel gesloten zijn om binnen gasten te ontvangen is deze inloop-buurttafel afgelast!
We gaan wel verder kijken naar een andere mogelijkheid om bewoners te informeren en in contact te blijven voor vragen e.d.

 

Normaliter zitten we elke maand met een zeer volle ronde tafel bijelkaar om diverse zaken in en om onze Arnhemse binnenstad te bespreken als binnenstadbewoners. We besprek dan alles wat op tafel komt en de lopende zaken. Omdat vanwege de gepaste afstand geen maandelijkse buurttafels gehouden kunnen worden is er een maandelijkse inloop-buurttafel.

Wie meer wil weten over de binnenstad en/of wie vragen heeft kan op deze inloop-buurttafel gewoon terecht. Geen vraag is te gek voor ons als Bewonersgroep Arnhems Hart en we helpen onze bewoners graag verder.

Vragen over diftar en de ondergrondse containers zijn ons ook totaal niet vreemd. Heb je hulp nodig met het aanvragen van een (extra) (nieuwe) pas of wil je graag aanmelden voor Suez webportal, kom gewoon langs en we regelen het voor je.(Wel even je afvalpas meenemen!)

Op onze website vind je buurttafel verslagen:
https://arnhemshart.nl/category/dossier-co/buurttafel-verslagen

Vanwege de gepaste afstand mogen er maar vier personen aan de tafel zitten.

Ben je ziek of grieperig blijf dan thuis en bel of mail ons met je vragen.

We zitten aan de eerste tafel bij de ingang.
Tot zaterdag 1 november a.s.!

* Focus Arnhem is rolstoeltoegankelijk! *

#Arnhem #bewoners6811 Gemeente Arnhem Wijkteams Arnhem APCG (Arnhems Platform Chronisch zieken en Gehandicapten) Focus Arnhem

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
12:00 - 13:00
Site:
https://www.facebook.com/events/417088029323675

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Site:
arnhemshart.nl
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart